Author: Zsani
•8:32
A nyár utolsó hónapjában valósággal tobzódunk a hazai gasztronómiai fesztiválok és programok kínálatában. Az augusztusi rendezvényeken főszerepben a bor, pálinka illetve a gabona és a szilva áll, de az ajánlóban találkozhatunk egy-egy kivétellel is, így fokhagyma-, lecsó-, cukorperec-, méz és gyümölcsfesztiválokra is ellátogathatunk.

Bornapok és Középkori Borvigasságok 

A zalakarosi bornapok, idén 14. alkalommal kerül megrendezésre, ahol a helyi boros gazdák mellett számos más borvidék pincészetei is bemutatkoznak. A rendezvényt a Zalai De Bibere borlovagrend látványos felvonulása nyitja meg, ez az ünnepségen adják át minden évben a ,,Város bora” kitüntetést, mely a legjobb bort illetve a boros gazdát illeti. Idén rendezvény középkori nappal bővül, ahol lovasbemutató, gólyalábas bohócok, langalló sütés, solymász bemutató és este színi előadás : István a király! várja az érdeklődőket!
Bővebben: www.zalakaros.hu
Időpont: 2011. augusztus 11. – 14.
Helyszín: Zalakaros, Gyógyfürdő tér

Fotó innen
A cikket tovább olvashatod a Büfében !
This entry was posted on 8:32 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...