Author: Zsani
•20:53
A kánikula minket sem került el, úgy látszik nem lehet megúszni... Szeretem a jó időt, egy darabig, de az utóbbi napokban már nagyon szenvedtünk..
Nem bánnám a hőséget, egy vízparti vagy úszómedencés házban, ahol a víz és a hűtő közt ingáznék, magamhoz véve a megfelelő mennyiségű jégkrémet és üdítőt, majd az egész napomat semmittevéssel tölteném. Gondolom ezzel az ötlettel nem vagyok egyedül! De sajnos az élet nem áll meg, holmi hőmérséklet emelkedés miatt, aminek egyetlen előnye számomra, hogy kevésbé van étvágyam és rengeteget iszom. Vizet, ásványvizet és ízesített vizeket, de nem ám boltit, saját készítésűt. Annyira rákaptunk, hogy naponta legalább három, négy litert is megiszunk belőle.
Az üdítőhöz készítek fél liter zöld vagy gyümölcs teát, hagyom kihűlni. Körülbelül egy marék epret megmosok, a szemeket félbe vágom, a citromot felkarikázom. A gyümölcsöket a kancsóba teszem, mehet hozzá néhány darab mentalevél, majd hozzáöntöm a zöld teát és felöntöm ásványvízzel. Természetesen lehet variálni, málnával, kivivel is finom. Néhány órát hűtőbe álljon az ital. Ne felejtkezzünk el a jégkockákról sem!
Eddigi kedvenceink:
- zöld tea+ásványvíz+citrom+eper 
- vegyes gyümölcstea+ásványvíz+citrom+eper+menta
-ásványvíz+citrom+eper+mentaThis entry was posted on 20:53 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 megjegyzés:

On 7/16/2018 , katalin írta...

Jól néz ki :)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...