Author: Zsani
•20:48
 Nagyon szeretek sütni! Nem telik el hét, hogy ne készítenék valamilyen süteményt, péksüteményt, ha mégis ki maradna, hiányérzetem van.. A bolti édességeket, süteményeket még mindig nem szívesen veszem meg, pedig itt nagyon olcsók, néha elgondolkodom, hogy érdemes-e egyáltalán bekapcsolni a sütőt, mert olcsóbbnak nem biztos hogy, olcsóbb, de ugye annál finomabb a házi sütemény és tudom, hogy mi van benne...
Ma is sütöttem fahéjas és kakaós csigákat anyukám receptje alapján, egy ideje már váratatott magára az elkészítésük és majdnem olyan finom is lett mint az övé. A recept is hamarosan felkerül a blogomra, de most egy gyors vacsora ötletet, receptet hoztam.
Ha engem kérdeznétek, gyors vacsora ötletekből soha nem elég, munka után nem sok idő és energia van főzőcskézni, de sokszor a család meleg ételt kíván. Ha szeretitek a sertésmájat, akkor ez az étel ízleni fog, zöldborsóval készítettem és majorannával fűszereztem, tört burgonya nagyon jól illik hozzá.


Zöldborsós sertésmáj

Hozzávalók:
kb. 0,5 kg sertésmáj
2 nagyobb fej hagyma
kb. 20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
őrölt pirospaprika
majoranna
só, bors
néhány evőkanál olaj

Elkészítés: A májat csíkokra vágom, a hagymát félbe, majd karikára vágom. Egy lábasban megmelegítem az olajat, hozzáadom a félfőre vágott hagymát, néhány percig párolom, a tűzről levéve megszórom pirospaprikával, annyival hogy szép, sötét színe legyen, elkeverem, majd hozzáadom a felcsíkozott májat, és egy kevés vízzel felöntöm. Borssal és majorannával ízesítem és fedő alatt főzöm. (Nagyon hamar kész van.) Amikor a máj, már majdnem puha, hozzáadom a zöldborsót és tovább főzöm, addig, amíg puha nem lesz. A fedőt leveszem és ha még lenne alatta víz, magasabb lángon addig főzöm, amíg a leve teljesen be nem sűrűsödik. Utólag sózom.

This entry was posted on 20:48 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 megjegyzés:

On 9/13/2023 , . írta...

Do të doja të falënderoja Dr Dumën për ndihmën e madhe. Vajza ime ishte thellë në varësinë nga droga, provova rehabilitimin dhe gjithçka për ta ndalur, por asgjë nuk funksionoi, qava shumë për të gjithë situatën, sepse u ndjeva si e dështuar si nënë. Por gjithçka ndryshoi pasi gjeta një koment në internet se Dr Duma po ndihmonte njerëzit. Jam e lumtur që vajza ime u çlirua nga varësia nga droga me ndihmën e Dr Duma, faleminderit Dr Duma për magjitë tuaja të fuqishme. Për shikuesit, nuk e di situatën tuaj, por mund t'ju siguroj se mund të merrni ndihmë për të ndaluar varësinë tuaj. , ndaloni obsesionin, ndaloni depresionin, ndaloni abuzimin. Kontaktoni Dr Duma për:
1) Magjitë e dashurisë
2) Magjitë e humbura të dashurisë
3) Magjitë e divorcit
4) Magjitë e martesës
5) Magjitë e dashurisë.
6) Magjitë e ndarjes
7) Dëboni ish-dashnorin
8.) Ju dëshironi të promovoheni.
9) magjitë e fitimit të lotarisë
10) Nëse doni të kënaqni të dashurin tuaj
11) Puna magjike për të fituar një çështje gjyqësore
12) magji për të thyer obsesionin
Kontaktoni këtë njeri të madh nëse keni ndonjë problem për zgjidhje të përhershme. Email: whitemagictemple@gmail.com
WhatsApp: +2348155926512

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...