Author: Zsani
•17:42
Hétvégén a nyíregyházi állatkertben töltöttük a szombat délután, nagyszerű program, mindenkinek, csak ajánlani tudom. Tavaly voltunk először, akkor megfogadtuk, hogy visszatérünk, nem is sejtettem, hogy ilyen hamar.:) 
Idén végre sikerült rendes fotókat is készítenem és a fókashowról sem maradtunk le. A műsor sajnos elég rövid, de nagyon szórakoztató! A fókaidomárokat külön dicséret illeti a látványos műsorért, a fókák labdával ügyeskednek, táncolnak, tapsolnak és puszit is adnak. Az állatpark területén található Zöld Piramist is muszáj kiemelnem. A többszintes épületben található az Ócenárium, ahol az Indiai Óceán élővilágába nyerhetünk bepillantást, cápákat, rájákat és gyönyörű halakat csodálhatunk meg. Az Ócenárium felett az Esőerdőházba sétálhatunk át, ahol 15 méteres vízesés, függőhíd és különleges esőerdei növények, mennydörgés és zápor gondoskodnak a dzsungel hangulatról. A "félelem barlangját", ahogy észrevettem senki nem hagyja ki, bár mindenki fújjol, de ennek ellenére a legtöbb akváriumnál elidőznek az emberek.:)
Ha Nyíregyházán jártok, feltétlen látogassátok meg az állatkertet. Honlapjukon megtekinthetőek a látványetetések időpontjai, amit most sem sikerült elcsípnünk, de talán majd legközelebb.:)

Most jöjjenek a kedvenc fotóim!

Zöld Piramisban készült fotók:





Állatkertben:













This entry was posted on 17:42 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...