Author: Zsani
•10:30

 Ahogy a címből is sejteni lehet, ez a túrós rétes eltér a hagyományos változattól, de legalább annyira finom. A túrós töltelékhez nem egészben adjuk a tojásokat, hanem külön keverjük ki a tojássárgáját a túróval, majd a krémet a kemény tojáshabbal lazítjuk. Próbáljátok ki, eperrel különösen finom, de barackkal, málnával is nagy sikere lesz.

Az epres-túrós rétes receptjét a Büfére kattintva érheted el.

This entry was posted on 10:30 and is filed under , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 megjegyzés:

On 5/24/2012 , Éva írta...

Nagyon jól néz ki, guszta és nagyon finom lehet!

 
On 5/24/2012 , Zsani írta...

Éva köszönöm! A réteseket mindenki szereti nálunk, leginkább édesen készítem őket.:)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...