•10:17
A fehér piskóta csokoládémártással mindig gyerekkori emlékeket idéz bennem, talán azért, mert az egyik kedvencem volt az iskolai menzán. Bár soha nem készítettem el ebben a formában, hisz ugyanolyan úgy sem lenne, de nemrég kicsit tovább gondoltam a receptet. Nagyon finom, puha kávés piskótát sütöttem és narancsos sodóval tálaltam, ami nagyon jó választásnak bizonyult. Próbáljátok ki, ígérem, azok is szeretni fogják ezt a süteményt, akik nem rajongnak a kávéért.
A cikk folytatását elolvashatod a Büfé magazinban!
Tovább a receptért>>
A cikk folytatását elolvashatod a Büfé magazinban!
Tovább a receptért>>
3 megjegyzés:
Nagyon guszta és finom lehet! Nem igazság hogy nem nézhetem meg a receptet?:(
Nagyon jól néz ki :)
Vikvi köszönöm!
Éva köszönöm, tényleg finom, még anyukámnak is ízlett, pedig nem szereti a kávés édességeket.:) Megnéztem a magazin oldalán a cikket, aktív előfizetőként tudod elolvasni.