Author: Zsani
•20:19
Már csak néhány nap Húsvétig, de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy mi lesz az ünnepi menünk, egészen pontosan a süteményeken gondolkodom még. Mivel csak az ünnep egyik napját fogjuk itthon tölteni és szombaton is csak délutántól leszek szabad, próbálom egy kicsit egyszerűbben megoldani a sütés-főzést.
Reggelire szendvicseket fogok készíteni és lesz sült sonka is (mézes-fokhagymás), házi kaláccsal. Ebédre marhahúsleveset tervezek csigatésztával, rakott tejszínes-sajtos csirkemellet petrezselymes burgonyával. Nassolnivalónak sütök majd leveles túrós rudacskákat, amit imádunk. Édességnek málnás-túrós pitét szeretnék készíteni és rizses kockát/tortát, illetve aprósüteményeket eper és szederlekvárral. Így leírva, nem is tűnik annyira egyszerű menüsornak..:) Ha minden a tervek szerint halad (ahogy soha nem szokott), akkor szombat este elkészítem a sült sonkát és az aprósütemény tésztáját, amit azért is szeretek, mert néhány napig hűtőben tartható. Ha sikerülne az egyik süteményt is megsütnöm, akkor tényleg nem maradna vasárnapra túl sok teendő...:)
 









 




 

This entry was posted on 20:19 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...