Author: Zsani
•17:18

A mai ebéd után, csak valamilyen gyors és könnyű desszert jöhetett szóba. A húsvéti süteményezés után nem szerettem volna ismét sütni, ezért egy joghurtos krém mellett döntöttem. Receptet nem is szeretnék írni, hisz annyira egyszerű és gyors, de hátha valakinek még jól jön az ötlet.
A joghurthab bármilyen gyümölccsel, gyümölcsöntettel, akár lekvárral is finom. A krémet gazdagíthatjuk túróval, natúr krémsajttal és babapiskótával is. Bármelyik változatban is készítem, néhány perc alatt mindig elfogy!:)

Joghurthab (4 személyre)

Hozzávalók:

2 dl habtejszín
fél doboz nagy natúr joghurt
10 dkg porcukor/édesítő
2 banán

Elkészítés: A tejszínt kemény habbá verjük, a joghurtot elkeverjük a cukorral. A felvert tejszínt az édes joghurthoz forgatjuk. Poharakba kanalazzuk, gyümölccsel rétegezve tálaljuk.

This entry was posted on 17:18 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...