•19:47
Bizony nem rég egy éves lett a blog! Be kell valljam, elfeledkeztem róla a sok tennivaló miatt, de most pótolom.
A első bejegyzés írásakor még kicsit bizonytalan voltam, nem tudtam, hogy egyértelműen gasztroblog lesz-e, hogy fogok -e rendszeresen írni, lesz -e hozzá mindig kedvem, lesznek -e olvasóim. Ma már nincsenek kételyeim, nagyon szeretek blogolni és szigorúan mindig csak akkor írok, amikor van kedvem és időm is.:)
Nagyon sok kedves, segítőkész embert ismertem meg a blogon keresztül. A statisztikák szerint már rég túl vagyunk az 50 ezredik oldalletöltésen is, amire büszke vagyok, tekintve, hogy az első hónapokban a legnagyobb gasztrogyűjtőoldalakon nem voltam regisztrálva. Azt hiszem nem kell magyarázni, hogy milyen öröm látni, hogy hányan olvassák, látogatják a blogomat.:)
A blognak köszönhetően tavaly márciustól (nemsokára egy éve) a Büfé magazin csapatát is erősítem. Nagyon örültem a felkérésnek és annak, hogy a Főzősuli rovatba írhatok, hisz a blogom indulásakor az is motivált, hogy lelkesítsem, receptekkel segítsem a kezdő szakácsokat, mert ahogy mondani szokták főzni mindenki tud.:) Terveim szerint idén több alaprecept és fázisfotó fog szerepelni a blogban.
Korábban nem is gondoltam arra, hogy a blogon kívül máshol is megjelenjenek a cikkeim. Meglepődtem, amikor jött a lehetőség, hogy e-book formájában is letölthetőek legyenek a receptjeim. Az ötlet nagyon tetszett, így összegyűjtöttem a kedvenc receptjeimet, olyan recepteket válogattam, melyek nem csak kipróbáltak és finomak, de kezdőknek is bátran ajánlok, mert kevés konyhai tapasztalattal is könnyen elkészíthetőek a fogások. A Főzősuli e-book továbbra is ingyenesen letölthető, link az oldalsávban.
Decemberben újabb meglepetés ért, az egyik kedvenc receptem, a narancskrémes minitortahelyet kapott a stahl.hu karácsonyi receptjei közt.
Így telt a Mézes Otthon első éve. Nagyon mozgalmas év volt, nem is sejtettem, hogy ilyen sok változást köszönhetek majd a blognak. Egyre jobban figyelek arra, hogy mit veszek meg a boltokban, amit lehet azt itthon, házilag készítem el. Kenyeret, péksüteményt régóta nem vásárolunk készen, krémsajtokat, szendvicskrémeket sem. Sőt újabban már a cukrászdákat is elkerüljük, mert egyszerűen jobban ízlenek a házi sütemények mindenkinek.:)
A első bejegyzés írásakor még kicsit bizonytalan voltam, nem tudtam, hogy egyértelműen gasztroblog lesz-e, hogy fogok -e rendszeresen írni, lesz -e hozzá mindig kedvem, lesznek -e olvasóim. Ma már nincsenek kételyeim, nagyon szeretek blogolni és szigorúan mindig csak akkor írok, amikor van kedvem és időm is.:)
Nagyon sok kedves, segítőkész embert ismertem meg a blogon keresztül. A statisztikák szerint már rég túl vagyunk az 50 ezredik oldalletöltésen is, amire büszke vagyok, tekintve, hogy az első hónapokban a legnagyobb gasztrogyűjtőoldalakon nem voltam regisztrálva. Azt hiszem nem kell magyarázni, hogy milyen öröm látni, hogy hányan olvassák, látogatják a blogomat.:)
A blognak köszönhetően tavaly márciustól (nemsokára egy éve) a Büfé magazin csapatát is erősítem. Nagyon örültem a felkérésnek és annak, hogy a Főzősuli rovatba írhatok, hisz a blogom indulásakor az is motivált, hogy lelkesítsem, receptekkel segítsem a kezdő szakácsokat, mert ahogy mondani szokták főzni mindenki tud.:) Terveim szerint idén több alaprecept és fázisfotó fog szerepelni a blogban.
Korábban nem is gondoltam arra, hogy a blogon kívül máshol is megjelenjenek a cikkeim. Meglepődtem, amikor jött a lehetőség, hogy e-book formájában is letölthetőek legyenek a receptjeim. Az ötlet nagyon tetszett, így összegyűjtöttem a kedvenc receptjeimet, olyan recepteket válogattam, melyek nem csak kipróbáltak és finomak, de kezdőknek is bátran ajánlok, mert kevés konyhai tapasztalattal is könnyen elkészíthetőek a fogások. A Főzősuli e-book továbbra is ingyenesen letölthető, link az oldalsávban.
Decemberben újabb meglepetés ért, az egyik kedvenc receptem, a narancskrémes minitortahelyet kapott a stahl.hu karácsonyi receptjei közt.
Így telt a Mézes Otthon első éve. Nagyon mozgalmas év volt, nem is sejtettem, hogy ilyen sok változást köszönhetek majd a blognak. Egyre jobban figyelek arra, hogy mit veszek meg a boltokban, amit lehet azt itthon, házilag készítem el. Kenyeret, péksüteményt régóta nem vásárolunk készen, krémsajtokat, szendvicskrémeket sem. Sőt újabban már a cukrászdákat is elkerüljük, mert egyszerűen jobban ízlenek a házi sütemények mindenkinek.:)
a Büfé,
egyéb,
születésnap
|
8 megjegyzés:
Gratulálok a blogszülinapod alkalmából! További sok sikert és jó blogírást kívánok sok szeretettel!
Sok szeretettel gratulálok a blogszülinaphoz, és örülök, hogy örömödet leled a blogírásban:-))
Nagyon szép a torta:-)
Gesztenye köszönöm, valóban sok örömet okoz.:)
Éva köszönöm, remélem lesz még néhány évem!:)
Boldogságos Blogszülinapot!!!
És még nagyon sok ilyen szép napot:D
Boldog Blogszülinapot kívánok, és még sok-sok finom receptet:)
Gratulálok a bloghoz, boldog blogszülinapot és további jó blogolást kívánok!
Gabi, Kati, Marisz nagyon köszönöm!:))