Author: Zsani
•15:18
Ennek az ételnek a receptje nemrég született, a burgonyás köretek sorát szerettem volna bővíteni, hisz a megszokott köretek mellett jól jön néha a változatosság. Nagyon finom és mutatós fogás lett belőle, friss salátával fogyasztva akár főételként is kínálhatjuk!

A receptet tovább olvashatod, a következő bejegyzésben:




burgonyarolád fotó

This entry was posted on 15:18 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 megjegyzés:

On 7/23/2011 , Névtelen írta...

Nagyon jól nézki ez a burgonyarolád.
Csak azt nem értem, hogy a receptet erre a blogra miért nem tetted fel. A büfén csak fizetősök olvahatják.
Aki nem fizet annak titok marad?
Üdv.Lili

 
On 7/24/2011 , Zsani írta...

Köszi. A Büfének írt cikkeim nem szoktak megjelenni a blogomban, csak a bevezetők.

 
On 7/26/2011 , PALETTAAGO írta...

Sajnalom,hogy nem lehet megszerezni a receptet...a Bufebe hiaba iratkozik be az ember,mert elakad az ugy azzal,hogy rossznak titulalja a kodomat...igy csak talalgatok a recept tajekan...es meg kell jegyeznem,hogy elegge mereven kezeled a receptjeid kozlesenek ugyet,amolyan elerhetetlen licenc modon.Hat akkor kivanok tovabbi szep napot!
udv,Agota

 
On 7/26/2011 , Zsani írta...

PALETTAAGO!
A Büfében, a regisztrációval vagy előfizetéssel kapcsolatos problémákon én nem tudok segíteni, a KAPCSOLAT menüpontban tudsz írni az adminnak.
Nem hiszem, hogy mereven kezelném a receptjeimet, hisz 62 receptemből 11 jelent meg eddig a Büfében, melyek többsége ingyenes olvasható a magazinban!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...