Author: Zsani
•14:00


Ha engem kérdeztek, a legnehezebb dolog a menütervezéskor, hogy a megszokott köretek (burgonya, rizs) helyett mit kínáljak a húsételek mellé. Ezért mindig örülök, ha egy-egy köret ötlettel bővül a listám. Először diétás szempontok miatt kerestem alternatívát a burgonyapüré kiváltására és mivel mindenki imádja nálunk a zöldborsót, muszáj volt kipróbálnom püré formában is. Petrezselyemmel, kevés bazsalikommal és fokhagymával ízesítettem. Egyszerű, könnyű és nagyon finom köret lett belőle!

 A receptet a következő bejegyzésemben olvashatod:


This entry was posted on 14:00 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 megjegyzés:

On 6/15/2012 , Kati írta...

Elolvastam, tetszik a recept:)
Jamie Olivernek van egy hasonló receptje, de abban nyersen szerepel a borsó és fehérbab vegyesen.

 
On 6/17/2012 , Csupa Csoki írta...

Kati! Próbáld ki, nagyon finom.:) Jamie Oliver receptjét nem ismerem, majd utána nézek, ha nyersen kerül bele a borsó, akkor még egészségesebb lehet.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...