•9:00
Hogy miért magyaros? Ez a név jutott eszembe, találóbb mint a fűszeres sült csirke. Vasárnapi ebéd második fogásaként szerepelt nálunk. Gyümölcsleves, sült csirke és házi fagylalt.. tökéletes ebéd volt!:)
Magyaros csirke
Hozzávalók:
csirkecomb/csirkemell
olaj
só, bors
pirospaprika
majoranna
őrölt köménymag
fokhagyma (reszelve)
Elkészítés: A húst alaposan megmosom, a fűszereket és a reszelt fokhagymát elkeverem kevés olajjal. A csirkecombokat megforgatom a fűszeres olajban és tepsibe rakom. Kevés vizet öntök alá, fóliával letakarom, előmelegített sütőben közepes hőfokon addig sütöm, amíg a hús meg nem puhul. Ha megpuhultak a csirkecombok, leveszem a fóliát, gyakori locsolgatás mellett pirosra sütöm.
0 megjegyzés: