Author: Zsani
•9:00
Hogy miért magyaros? Ez a név jutott eszembe, találóbb mint a fűszeres sült csirke. Vasárnapi ebéd második fogásaként szerepelt nálunk. Gyümölcsleves, sült csirke és házi fagylalt.. tökéletes ebéd volt!:)

magyaros sült csirkecomb fotó


Magyaros csirke

Hozzávalók:
csirkecomb/csirkemell
olaj
só, bors
pirospaprika
majoranna
őrölt köménymag
fokhagyma (reszelve)

Elkészítés: A húst alaposan megmosom, a fűszereket és a reszelt fokhagymát elkeverem kevés olajjal. A csirkecombokat megforgatom a fűszeres olajban és tepsibe rakom. Kevés vizet öntök alá, fóliával letakarom, előmelegített sütőben közepes hőfokon addig sütöm, amíg a hús meg nem puhul. Ha megpuhultak a csirkecombok, leveszem a fóliát, gyakori locsolgatás mellett pirosra sütöm.

magyaros sült csirkecomb fotó

This entry was posted on 9:00 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...