Author: Zsani
•11:48
Ez a recept hamar elkészíthető, gyors ebéd vagy vacsora lehet belőle. Penne tésztával tálaltam, mert ezzel szeretjük a legjobban!

tejszínes zöldborsós csirke penne tésztával fotó

Zöldborsós csirkemell

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell kockára vágva
20-25 dkg zöldborsó
kb. 1 dl tejszín (ízlés szerint)
só, bors
2 gerezd fokhagyma
zöldpetrezselyem
olaj

Elkészítés: Kevés olívaolajon fehéredésig pirítom a csirkemell kockákat, hozzáadom az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd a zöldborsót is. Kevés vízzel felöntöm, sózom, borsozom, hozzáreszelem a fokhagymát. Addig főzöm, ameddig a hús és borsó puha nem lesz. Ezt követően hozzáadom a tejszínt, és épp felfőzöm vele.
Tésztával tálalom.
This entry was posted on 11:48 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...