•12:21

Az édes bundáskenyérrel kapcsolatban voltak kétségeim, hisz gyerekként sem szerettem az édes - sós párosítást (a lekváros kenyeret sem szerettem), bár azóta változott az ízlésem, gondoltam, hogy egy próbát megér.
Fahéjas bundáskenyér
Hozzávalók:
kenyérszeletek
3-4 tojás
1/2 dl-1 dl tej
csipet só
1 csomag vaníliás cukor
porcukor
fahéj
Elkészítés: A tojásokat felverem a tejjel, csipet sóval, kb. 1 evőkanál porcukorral. A kenyérszeleteket az édes tojásba mártom, olajban vagy vajon kisütöm. Fahéjas porcukorral, lekvárral tálalom.
Elkészítés: A tojásokat felverem a tejjel, csipet sóval, kb. 1 evőkanál porcukorral. A kenyérszeleteket az édes tojásba mártom, olajban vagy vajon kisütöm. Fahéjas porcukorral, lekvárral tálalom.
2 megjegyzés:
Istenien néz ki.
Én a sós verziót szeretem sajttal és tejföllel. Hmmm...
Köszönöm! Sajttal már kóstoltam, tényleg finom, tejföllel még nem:)