Author: Zsani
•16:29


Leveles tésztát gyakran használok, sós vagy édes töltelékkel, rudacskának, csigának, kosárkának, lepényeknek, minden formában szeretjük. A tésztát csak kinyújtjuk, megtöltjük, formázzuk és rövid időn belül tálalhatjuk is a finomságokat. 
Ezeket a batyukat fahéjas tejberizzsel és meggyel töltöttem, de bármilyen gyümölccsel finom lesz! Hétvégén újból meg fogom sütni, dupla adagot és ha már szezonja van a szilvának, fahéjas-szilvás-rizses töltelék kerül majd a batyukba.

A receptet a következő bejegyzésben találod:



This entry was posted on 16:29 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 megjegyzés:

On 8/16/2012 , martinelli írta...

Nagyon ügyesek lettek!

 
On 8/16/2012 , Csupa Csoki írta...

Köszönöm!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...