•9:25
Be kell valljam, ahogy szerintem sokan, én sem gyakran készítek házi tésztát. Persze vannak kivételek, amikor nem éri meg időt spórolni, mint ahogy ennél a receptnél sem. A stíriai metélt alapja a túróból készült gyúrt tészta, ezért bolti száraztésztával ne próbáljuk meg helyettesíteni, mert nem lesz az igazi!
Nálunk egy-egy laktatóbb leves után szokott az asztalra kerülni, második fogásként. Nagyon finom tésztaétel, langyosan, porcukorral megszórva tálaljuk!
A stíriai metélt elkészítését lépésről lépésre elolvashatod a Büfé magazinban, kattints a linkre a receptért!
Tovább a receptért>>
2 megjegyzés:
Még soha nem nem készítettem, de már régóta készülök rá, mert mindenféle túrósat szeretünk.
Marisz, egyáltalán nem bonyolult és nagyon finom, megéri a fáradtságot. A Büfében fázisfotókat is vannak, így könnyebb elkészíteni.:)