Author: Zsani
•9:25
Be kell valljam, ahogy szerintem sokan, én sem gyakran készítek házi tésztát.   Persze vannak kivételek, amikor nem éri meg időt spórolni, mint ahogy ennél a receptnél sem.  A stíriai metélt alapja a túróból készült gyúrt tészta, ezért bolti száraztésztával ne próbáljuk meg helyettesíteni, mert nem lesz az igazi!
Nálunk egy-egy laktatóbb leves után szokott az asztalra kerülni, második fogásként.  Nagyon finom tésztaétel, langyosan, porcukorral megszórva tálaljuk!

stíriai metélt fotó

A stíriai metélt elkészítését lépésről lépésre elolvashatod a Büfé magazinban, kattints a linkre a receptért!
Tovább a receptért>>
This entry was posted on 9:25 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 megjegyzés:

On 3/07/2012 , marisz57 írta...

Még soha nem nem készítettem, de már régóta készülök rá, mert mindenféle túrósat szeretünk.

 
On 3/07/2012 , Csupa Csoki írta...

Marisz, egyáltalán nem bonyolult és nagyon finom, megéri a fáradtságot. A Büfében fázisfotókat is vannak, így könnyebb elkészíteni.:)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...